Yoga

Yoga er en måde at være i livet på

Yoga er for mig, en videnskab om et liv i balance, en vej til at erkende vores fulde, menneskelige potentiale. At leve indefra og ud.

Jeg underviser Anusara inspireret Hatha yoga. Anusara betyder ”at følge sit hjerte og den yndefulde vej”. Denne yogaform bygger på en stor viden om anatomi og fysiologi, men vægter også det spirituelle element i yogaen. Der tages meget højde for hver elevs evner og formåen og en grundfilosofi er at hvert individ er lige guddommelig i krop, sind og ånd.

Jeg er inspireret af mange forskellige yogaformer og der er elementer af Vinyasa -, Restorativ – og Yin Yoga i mine klasser. De fleste klasser er velegnet for begyndere, såvel som øvede.

Jeg er meget optaget af balance mellem indre styrke & personligt lederskab og blødhed/overgivelse/sårbarhed i livet, som i yoga.

YOGA 1:1

Som noget helt nyt tilbyder jeg yoga 1:1. Det vil sige at du kan få eneundervisning. Måske er du ikke til yoga hold. Måske har du travlt i din karriere og ønsker at tilpasse yogaen til din kalender og give dig selv et åndehul. Individuelle yoga sessioner er meget populære. Både blandt erhvervsmænd og kvinder og andre, der har lyst til yoga under mere private forhold. Det skyldes blandt andet at yogaens vej er et fantastisk værktøj til at arbejde med dig selv og dine temaer og udfordringer i livet.
Når du vælger 1:1 undervisning, får du skræddersyet yogaen til dine behov og udfordringer. 1:1 undervisning i yoga kan derfor også have et terapeutisk formål, hvor vi via kroppen kommer ind på dine problemstillinger. Yogaen tilpasses til dig og din krop, og hvis du ønsker kan du også få udformet dit eget hjemmepraksis program.

 

WORKSHOP