Om mig

Jeg er har taget et par omveje i livet, rundt om universitetet, mediebranche og kulturliv, men er på vej til det, som føles som, at komme hjem. Hjem til det, jeg egentlig brænder for; mennesker, relationer og ikke mindst selvudvikling. Hjem til mig selv.

Jeg er certificeret familie- og parterapeut fra Blackbird Institute. Instituttet er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening og Reflektor.

Jeg er i fortløbende supervision hos psykoterapeuterne Anine Boisen, Meriam Al-Erhayem og Annemarie Clement og har derudover tæt sparring med kollegaer fra Blackbird Institute.

Jeg har desuden gennemført EFT Externship efteruddannelse i emotionsfokuseret parterapi hos Jette Simon og deltaget i seminar  om Internal Family System (IFS) v. John Hjarsø Mortensen. Senest har jeg deltaget i Inger Thornam og Inger Poulsens seminar om spædbarnsterapi og Ulla Rung Weekes seminar om: Kontakt og opmærksomhed ind i tidlige ordløse kropslige lag og tilstande – set i et relationelt neurobiologisk traumeperspektiv

Kropsligt har jeg en grunduddannelse som Nervesystemsterapeut hos Annemarie Clement og er uddannet Advanced Mindfulness Coach fra Akademiet. Jeg er uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga, med 50 timers overbygninger i Restorativ yoga og Sekvensering fra hjertet, samt 30 timers Yogaterapeutik. Jeg har desuden taget en børneyoga uddannelse hos Blå Himmel Yoga. Lymfe- og bindevævsmassage har jeg lært af Katja Kunimori, cupping hos Lynge Akupunktur og hos Katrine Birk har jeg modtaget undervisning i følelseshealing og akupressur.

Min tilgang til mennesker i min praksis er inspireret af emotionsfokuseret terapi. Et menneskesyn som hviler på, oplevelsesbaseret ligeværdighed, integritet og empati. Jeg anvender både narrativ og systemisk teori, hvor vi ser familien som et system, hvor hvert enkelts handlinger gensidigt påvirker hinanden. Jeg er også inspireret af IFS (Internal Family System) der ser vore indre, som et system af både sårbare og beskyttende dele.

Jeg er ansat som underviser på Stresscenter Kalmia i Gentofte, hvor jeg varetager kropsbevidstheds træning (KBT). Det er også her min psykoterapeutiske praksis ligger.

Privat er jeg gift med Kim og er mor til tre dejlige unge mennesker i alderen 17, 22 og 28 – og mormor til et lille menneske.

 

Jeg er optaget af

∞      Betydningen af vores tidlige tilknytning. Vores mønstre for, hvordan vi forholder os til os selv og er med os selv, bliver grundlagt tidligt i livet – det er de tre første leveår, der er afgørende. Her etableres de dybe, ubevidste mønstre for, hvordan vi også som voksne, går i kontakt med andre mennesker.

∞      Arbejdet med vores mønstre, vores “sår”og vores ressourcer. Vi mennesker er biologisk designet til samhørighed, og vi er afhængige af forbindelsen til andre. Derfor er det super vigtigt at undersøge hvornår og hvordan, der har været brud i kontakten.

∞      At skabe opmærksomhed på kroppens betydning. For mig er kroppen en direkte forbindelse og genvej til os selv – og ikke mindst hinanden. Vores kroppe har så meget visdom og erfaring med sig og er for mig, den mest betydningsfulde i arbejdet med mennesker. Kroppen husker og viser vej.

∞      At skabe mere bevidsthed og balance i livet hos mine klienter. Al forandring starter med bevidsthed – og herfra kan man skabe en ny og mere balanceret måde at være i verden på. Bevidsthed giver frihed.