Om mig

Jeg er har taget et par omveje i livet, rundt om universitetet, mediebranche og kulturliv, men er på vej til det, som føles som, at komme hjem. Hjem til det, jeg egentlig brænder for; mennesker, relationer og ikke mindst selvudvikling. Hjem til mig selv.

Jeg har en mission om at gøre verden til et bedre sted at være for børn og voksne og det starter lige præcis med os selv.

Jeg er certificeret familie- og psykoterapeut fra Blackbird Institute. Instituttet er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening og Reflektor.

Jeg er i fortløbende supervision hos psykoterapeuterne Anine Boisen, Meriam Al-Erhayem og Annemarie Clement og har derudover tæt sparring med kollegaer fra Blackbird Institute.

Jeg har desuden gennemført EFT Externship efteruddannelse i emotionsfokuseret parterapi hos Jette Simon og deltaget i seminar  om Internal Family System (IFS) v. John Hjarsø Mortensen. Senest har jeg deltaget i Inger Thornam og Inger Poulsens seminar om spædbarnsterapi og Ulla Rung Weekes seminar om: Kontakt og opmærksomhed ind i tidlige ordløse kropslige lag og tilstande – set i et relationelt neurobiologisk traumeperspektiv

Kropsligt har jeg desuden en grunduddannelse som Nervesystemsterapeut hos Annemarie Clement og er uddannet Advanced Mindfulness Coach fra Akademiet og uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga, med 50 timers overbygninger i Restorativ yoga og Sekvensering fra hjertet, samt 30 timers Yogaterapeutik. Jeg har desuden taget en børneyoga uddannelse hos Blå Himmel Yoga.

Min tilgang til mennesker i min praksis er inspireret af emotionsfokuseret terapi. Et menneskesyn som hviler på, oplevelsesbaseret ligeværdighed, integritet og empati. Jeg anvender både narrativ og systemisk teori, hvor vi ser familien som et system, hvor hvert enkelts handlinger gensidigt påvirker hinanden.

Systemisk teori tager udgangspunkt i idéen om, at alle mennesker har deres egen for­ståelse af verden og sig selv, og at der ikke findes nogen objektiv sandhed om, hvordan tingene er. Problemer opstår i relationer og systemer, vi mennesker befinder os i, og at alle gør deres bedste ud fra de forudsætninger, de har.

Privat er jeg gift med Kim og er mor til tre dejlige unge mennesker i alderen 15, 21 og 26 – og mormor til en lille ny.

Jeg er optaget af

∞      Betydningen af vores tidlige tilknytning. Vores mønstre for, hvordan vi forholder os til os selv og er med os selv, bliver grundlagt tidligt i livet – det er de tre første leveår, der er afgørende. Her etableres de dybe, ubevidste mønstre for, hvordan vi også som voksne, går i kontakt med andre mennesker.

∞      Arbejdet med vores mønstre, vores “sår”og vores ressourcer. Vi mennesker er biologisk designet til samhørighed, og vi er afhængige af forbindelsen til andre. Derfor er det super vigtigt at undersøge hvornår og hvordan, der har været brud i kontakten. Men der er som regel mere der fungere end der ikke fungerer og jeg er optaget af at arbejde med opmærksomhed på der hvor der er en positiv forskel.

∞      At skabe opmærksomhed på kroppens betydning. For mig er kroppen en direkte forbindelse og genvej til os selv – og ikke mindst hinanden. Vores kroppe har så meget visdom og erfaring med sig og er for mig, den mest betydningsfulde i arbejdet med mennesker. Kroppen husker og viser vej.

∞      At skabe mere bevidsthed og balance i livet hos mine klienter. Al forandring starter med bevidsthed – og herfra kan man skabe en ny og mere balanceret måde at være i verden på. Bevidsthed giver frihed.