Skilsmissegruppe – for børn og unge

De fleste skilsmissebørn oplever store, svære og konfliktfyldte følelser i forbindelse med en skilsmisse. Det kan være følelser som sorg, vrede, frygt, længsel og ensomhed. Børn kan have en oplevelse af, at de står meget alene med deres følelser og at ingen andre har det som dem. Derfor er det en god hjælp og støtte at mødes i et fællesskab med andre, og at opleve andre også kan have det svært.
I skilsmissegrupperne for børn og unge, kan man dele viden, indsigt og oplevelser med andre jævnaldrende faciliteret af to familierådgivere/psykoterapeuter.

  • Gruppen henvender sig til børn og unge i alderen:
    6-9 år, 9-12 år eller 12-15.
  • Der er 6-8 børn og unge i hver gruppe
  • 6 torsdage kl. 16-18 henover efteråret 2020.

Start 22. oktober / slut 26. november

Gruppeledere: Rikke Matjeka & Bettina Bruun

Deltagerpris: 2600 kr.

Tilmelding via mail@bettinabruun.dk Vi sammensætter grupperne efter tilmelding.

 

Om Rikke Matjeka

Jeg hedder Rikke – jeg er 46 år, gift med Lars og mor til Marguerite på 9 og Maja-Rose på 13 år.

Jeg har hele mit liv været optaget af relationer og jeg har en dyb passion for at kunne gøre en forskel og skabe meningsfyldte forandringer i de nære relationer.
Jeg er uddannet familierådgiver fra Blackbird Institute og er samme sted i gang med overbygningen til familie- og psykoterapeut, hvor jeg er på mit 4. og sidste år.

Mit fokus som familierådgiver er, at gøre en forskel for de mange familier, der gerne vil gøre noget andet i deres familieliv – og som har brug for hjælp og støtte til at finde nye veje. Jeg brænder især for mit arbejde med børn og unge og jeg har en særlig evne til at skabe kontakt og etablere det tillidsrum, der er så vigtigt for at kunne støtte dem lige dér hvor livet kan føles svært.

Udover at arbejde som familierådgiver og tage uddannelsen som familie- og psykoterapeut, driver jeg en række grupper for børn og unge, faciliterer faglige netværksgrupper for erhvervsledere og arbejder som frivillig rådgiver på BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

I mit arbejde er jeg bl.a. optaget af:

  • Kærlige, rummelige og ansvarlige rammer med forældrene bag rattet
  • At oversætte hvad børn egentlig forsøger at kommunikere, når de “larmer” ekstra meget – eller måske er ekstra stille
  • At støtte og hjælpe børn, når livet føles svært
  • Familielivet med en teenager i huset
  • At alles følelser er lige vigtige og bliver taget lige alvorligt

Se mere på www.familienibalance.nu/rikke

 

Om Bettina Bruun

Jeg er optaget af mennesker og menneskers trivsel. På en måde er vi alle ens – med samme længsler og håb og vi har alle brug for nærende kontakt for at kunne udvikle – og finde os selv.

Mit fokus er at hjælpe, der hvor der er brug for støtte. Livet kan have mange bump, og jeg er optaget af at tage det alvorligt, se meningen med galskaben og samtidig åbne op for nye perspektiver på det der er udfordrende. Jeg er optaget af, at vi ikke er alene med det svære.

Jeg er på samme måde som Rikke, uddannet familierådgiver fra Blackbird Institute og er også her på mit 4. og sidste år på overbygningen til familie- og psykoterapeut.

Privat er jeg gift med Kim og er mor til tre lækre unge mennesker i alderen 14, 20 og 25 år.

Se mere her