Kropsterapi og bindevævsmassage

Vores kroppe har så meget visdom og erfaring med sig. Ofte vil vi gerne tænke os til eller prøve at regne ud, hvad vi skal gøre. Men vores levede liv bor i vores celler og det er kroppen der kan vise os vejen. For mig er kroppen kontakten til os selv – og hinanden.

Jeg tilbyder en enkel kropsbehandling på briks. Det foregår oftest med tøj på og i forlængelse af en individuel terapi. Her integreres ord og nervesystemet bliver holdt.

Du kan også bestille en ren bindevævsmassage, som foregår i trusser/bh. Du kan vælge at booke massage af hele kroppen eller blot et særligt fokusområde.

Bindevævsmassage booster kroppen

Bindevævet er virkelig magisk!
Dit bindevæv er overalt i din krop og ud over at være støttevæv i kroppen, er bindevævet også lagerhotel. En historiebog, der fortæller om dit liv, dine følelser, hvad du har indtaget og hvordan du har brugt din krop. Når du har for meget skidt i dit system er kroppen klog skubber det ud i bindevævet. Når vi har for stramt og klistret bindevæv, kan vi have kroniske smerter, stivhed og mangel på energi. Hvis det er for slapt vil du kunne se huden hænge. Bindevævsmassage er en særlig og dybdevirkende massage, der renser din krop og dit væv for affaldsstoffer helt ud i det yderste lag af huden. Massagen giver dig nemlig øget blod- og lymfegennemstrømning, som betyder, at dine celler får mere næring samtidig med at affaldsstoffer og spændinger reduceres og huden bliver mere glat og spændstig. Stress og ’gamle ophobede følelser’ som kan sidde i kroppen bearbejdes med bindevævsmassagen.